Infoisinfo Nederland

Hieroo
Consultancy in Amsterdam

https://hieroo.nl/

Adres

De Ruijterkade 124. P.C. 1011 AB, Amsterdam, Noord Holland.
Toon kaart


Wat moet je weten over Hieroo

Advies in Amsterdam, Verandermanagement in Amsterdam, Organisatie Adviesbureau in Amsterdam, Interne Opleiding in Amsterdam

Wij zijn Hieroo. Wij ontwikkelen talenten, verbeteren organisaties, delen kennis en realiseren maatschappelijke innovaties. We werken lokaal en zijn onderdeel van een groter geheel. Onze kernwaarden: betrokken, oprecht, doen, vernieuwend en vrij. Wij zijn pioniers van de nieuwe generatie!

Hieroo is de beste leerschool na je studie. Je volgt een 2-jarig opleidingsprogramma van SIOO gericht op persoonlijke ontwikkeling en op het begrijpen en verbeteren van organisaties. Je krijgt dieper inzicht in je eigen stad. Je begeleidt jonge mensen die het lastiger hebben dan jijzelf.

Gedurende twee jaar doe je als Hieroo-talent verschillende opdrachten bij organisaties. Na twee jaar ligt de stad of regio voor je open en heb je een eigen netwerk. Als student-talent kun je op oproepbasis meewerken aan klantprojecten van Hieroo en deelnemen aan onze kennissessies.

Alle Hieroo-talenten doen twee keer per jaar mee aan innovatie-challenges om de maatschappij en de stad te verbeteren. De challenges zijn gebaseerd op de principes van Theory U om te komen tot werkende innovaties in de gemeenschap.

De uitkomsten van de challenges delen we actief met de stad. Ook de ervaringen die we opdoen in opdrachten en in verschillende kennissessies delen we via een virtueel kennisplatform met onze opdrachtgevers, hun talenten en onze talenten.

Hieroo is een zelfstandige organisatie binnen SeederDeBoer. Onze eerste locatie is open in Amsterdam. We hebben de ambitie om uit te breiden naar 19 andere steden en regio’s. In deze locaties zal een team van talenten zich vestigen. Met elkaar Nederland een stukje beter maken.
Lees verder...

Sociale netwerken

We hebben geen social media account van dit bedrijf

Foto's en video's

Beoordelingen van Hieroo (0)

Beheer je een bedrijf?
Wij helpen jou het te laten groeien

Krijg meer klanten, zichtbaarheid en naamsbekendheid.
Laat ons je helpen je doelen te bereiken en je bedrijf te verbeteren.

Voeg je bedrijf toe